Onze partners

Lodge

Advocaten

Lodge Advocaten staat voor goede adviezen, passende oplossingen en het begrijpelijk maken van complexe zaken. Ook als het om buitenlandse kwesties gaat. Dankzij het internationale karakter en buitenlandse kantoren, helpt Lodge Advocaten u ook over de grens. Wat uw vraag ook is, in binnen- en buitenland staat een team van advocaten klaar om u bij te staan in de taal die u spreekt en verstaat. Zo bent u met Lodge Advocaten ook in een vreemd land vertrouwd.

Meer informatie? Klik hier

Mortgage

Direct

Mortgage Direct is  Spanjes grootste onafhankelijke hypotheekmakelaar, zowel kwalitatief als kwantitatief. Ze hebben nauwe relaties ontwikkeld met nationale en internationale kredietverstrekkers, agenten, advocaten en andere professionals in de industrie, waardoor ze een diep inzicht hebben in de markt waarin ze opereren.  Hierdoor krijgt u voorrang en zijn ze instaat te onderhandelen over betere voorwaarden die niet beschikbaar zijn voor cliënten die de bank zelfstandig contacteren of door andere makelaars worden verwezen.

Vriendelijk, professioneel en 100% transparant. Mortgage Direct biedt meertalig, deskundig advies over Spaanse hypotheken aan cliënten van over de hele wereld, onderhandelt over preferentiële voorwaarden en verzorgd op maat gemaakte hypotheek oplossingen met alle grote kredietverstrekkers.

Mortgage Direct heeft adviseurs die volledig gekwalificeerd zijn bij FPC en MAQ *. De vergoedingen zijn zeer competitief. Mortgage Direct adviseert tegen de laagste kosten.

* De Financial Planning Certificate en Hypotheekadvieskwalificatie van het Britse Financial Services Authority.

Meer informatie? Klik hier

Foreign

Currency Direct

Foreign Currency Direct biedt concurrerende tarieven in vergelijking tot de traditionale banken en wisselkantoren en kent de uitdagingen van de internationale vastgoedmarkt. Foreign Currency Direct heeft al duizenden clienten bijgestaan met het kopen van buitenlands vastgoed. Met een vaste accountant manager kan Foreign Currency Direct u bijstaan met alle internationale transacties in iedere valuta. Tevens kan Foreign Currency Direct u de administratieve zorgen uit handen nemen als u bijvoorbeeld meerdere en maandelijkse internationale valuta-transacties dient te verzorgen.

In samenwerking met Euro3000 biedt Foreign Currency Direct Euro3000 clienten een gratis adviesgesprek aan met betrekking tot valuta-gerelateerde vragenstukken.

Meer informatie? Klik hier

House

of ID

Wist je dat iemand binnen 15 seconden heeft bepaald of een huis interessant genoeg is om er verder naar te kijken?

Dat is precies de reden dat de foto’s van juist jouw woning moeten opvallen om kijkers te lokken. Als de foto’s de woning niet op een aantrekkelijke manier laten zien neemt de kans op verkoop aanzienlijk af.

Een woning die op de juiste manier verkoopklaar is gemaakt trekt een breed kooppubliek aan. Dat betekent goede foto’s van een aantrekkelijke woning. Verkoopstyling of homestaging is hierbij een goed hulpmiddel en hoeft niet ingrijpend of duur te zijn. Met aanpassingen zoals het verplaatsen van meubilair of het plaatsen van sfeervolle accessoires, wordt een interieur zó aangepast dat het direct de interesse van de potentiële koper wekt.

Euro3000 wil u graag advies geven bij de juiste presentatie van uw woning. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via onze website en/of via onze Facebookpagina.

Meer informatie? Klik hier

Spaanse

Hypotheek

Waarom Spaanse Hypotheek? Het verkrijgen van een hypotheek werkt in Spanje niet hetzelfde als in Nederland. Spaanse Hypotheek kent de Spaanse wet- en regelgeving als geen ander en begeleidt u zorgvuldig zodat u niet geconfronteerd wordt met onverwachte kosten. Daarnaast zorgen zij ervoor dat geen enkele belangrijke zaak uit het oog wordt verloren bij de aankoop van een huis in Spanje.

Goede begeleiding in uw eigen taal is daarom van essentieel belang en die tevens voor u de vertaalslag kan maken richting de Spaanse banken. Spaanse Hypotheek verzorgt dit voor u met de 2o jaar ervaring ze hebben en werken zeer efficiënt waarbij veel werk uit uw handen wordt genomen.
Een indicatie hoeveel u kunt lenen is bij ons gratis, en u weet binnen 24 uur hoeveel u kunt lenen.

Meer informatie? Klik hier

Euro3000 Partners
mortgage_direct-logo
foreign-currency-direct-logo-on-three-lines-white-copy
house-of-id
spaansehypotheek-logo

HOOFDKANTOOR

Euro 3000 Nederland (Hoofdkantoor)
Kerkstraat nr. 327 II
1017 HV Amsterdam
info@euro3000.net

SERVICE CENTER

Euro 3000 Spanje (Service Center)
Av. Juan Carlos I nr. 18, planta 4 – puerta 13, 03730 Javea (Alicante) Spanje
info@euro3000.net

Social Media