Europe is our playground

Word

zelfstandig Countrymanager

van Euro3000 in Spanje België, Frankrijk, Portugal, Italië of Polen

Bent u een sterke, ambitieuze ondernemer met een neus voor zaken en een passie voor particulier vastgoed? Dan is dit uw kans om deel uit te maken van Team Euro3000.  Als licentiehouder van Euro3000 bent u zelfstandig ondernemer en wordt u volledig ondersteund door de Euro3000 organisatie.

Vanuit uw eigen locatie in eigen land, kunt u uw eigen onderneming starten zonder grote investeringen en risico’s. De veiligheid en expertise van de Euro3000 familie staat volledig tot uw beschikking en zal u ondersteunen op zowel commercieel als financieel gebied.

Het idee achter de Euro3000 formule is helder, uniek en nu reeds een doorslaand succes.

In een op het internet gebaseerde samenleving is de rol van de traditionele woningmakelaar binnenkort uitgespeeld. Met dit als uitgangspunt is Euro3000 gestart. Geen dure kantoorlocaties, geen verkoopmakelaars met hoge salarissen, geen dure auto’s en hippe telefoons maar een ideale en kostenbesparende samenwerking tussen Euro3000 en de huisverkoper.

Wat

doet Euro3000?

Euro3000 ondersteunt haar cliënten volledig bij de verkoop van particulier vastgoed, en dit doen we samen met hen. Uit divers marktonderzoek is namelijk gebleken dat 83% van de aspirant huizenkopers liever door de eigenaar rondgeleid wordt dan door een verkoopmakelaar. De verkoper kent zijn huis en buurt immers het beste. Samen met onze cliënt het object verkopen, dat is het idee achter Euro3000. De cliënt verzorgt de bezichtigingen, de woningfoto’s en de onderhandelingen, Euro3000 genereert potentiële kopers. Om deze redenen kan de dienstverlening van Euro3000 duizenden tot tienduizenden euro’s goedkoper aangeboden worden dan die van de traditionele woningmakelaars.

Wat biedt Euro3000

licentiehouders?

Euro3000 biedt de licentiehouders deelname in een uniek en bewezen business model:

  • bewezen en succesvol business model
  • beschermde regio’s
  • eenmalige en beperkte investering
  • minimale target-verplichting
  • volledige ondernemersvrijheid
  • geen ervaring in de vastgoedbranche of specifiek opleidingsniveau noodzakelijk. Training verzorgt door Euro3000
  • duidelijke en overzichtelijke licentieovereenkomst met lange looptijd

 

Contact met Euro3000? Klik hier

HOOFDKANTOOR

Euro3000 Nederland (Hoofdkantoor)
Kerkstraat nr. 327 II
1017 HV Amsterdam
Nederland
info@euro3000.net

SERVICE CENTER

Euro3000 Spanje (Service Center)
Av. Juan Carlos I nr. 18, planta 4 – puerta 13
03730 Javea (Alicante)
Spanje
info@euro3000.net

Social media