Hoe werkt het

Hoe werkt het

samen

uw huis
verkopen

De volledige verkoopmarketing wordt door ons verzorgd en in alle onze advertenties worden uw contactgegevens vermeld. De aspirant koper kan dus rechtstreeks en op ieder gewenst moment contact met u opnemen om eventuele bezichtigingen en rondleidingen te plannen.

Uit verschillende branche onderzoeken is namelijk gebleken dat 83% van de aspirant kopers liever door u rondgeleid wordt dan door een verkoopmakelaar. U kent uw huis en de buurt immers het beste. Ook is gebleken dat 79% van potentiële huizenkopers de bezichtigingen het liefst s’-avonds of in het weekend plannen. Op momenten dus dat de traditionele makelaar niet beschikbaar is voor u.

Unieke

dienstverlening

Onze dienstverlening is bovenal helder en succesvol. Wij zorgen voor de potentiële kopers u verzorgt alleen de bezichtigen en de onderhandelingen. U kent uw huis en buurt èn uw financiële situatie immers het beste. Welke van onze diensten past het best bij u?

Klik hier en lees meer over onze unieke dienstverlening.

Waarom

samen met ons
uw huis verkopen?

Het is al langer duidelijk dat de rol van de traditionele huizenmakelaar is uitgespeeld. In een op het internet gebaseerde maatschappij zijn makelaar-courtages van duizenden euro’s verleden tijd. Juist om deze reden is Euro3000 opgericht. Wij verzorgen de complete nationale en internationale marketing. Klik hier voor de verschillende pakketten van de Euro3000 dienstverlening. Voor een fractie van de gebruikelijke makelaar-courtage verkopen wij samen uw huis.

Wat

kost het?

Onze Premium, Premium Plus en Premium Extra pakketten zijn helder en overzichtelijk. U bepaalt zelf hoever u wilt dat onze service gaat. Klik hier voor een meer informatie. Al vanaf € 99,00 inclusief BTW gaan wij samen uw huis verkopen. Terwijl u aan een traditionele makelaar in Spanje al snel 5% van de verkoopprijs betaalt!

Aan de slag

bestellen

Uw huis verkopen met behulp van Euro3000 is simpel. In vier eenvoudige stappen kunnen we aan de slag.

  • U vult het bestelformulier in op deze website. Klik hier
  • Vervolgens ontvangt u de opdrachtbevestiging van uw bestelling en de factuur in uw mailbox
  • U uploadt 6 tot 10 foto’s van uw woning
  • Direct na ontvangst van uw betaling wordt de verkoop- en marketingmachine opgestart en kan de verkoop van uw woning beginnen

HOOFDKANTOOR

Euro3000 Nederland (Hoofdkantoor)
Kerkstraat nr. 327 II
1017 HV Amsterdam
Nederland
info@euro3000.net

SERVICE CENTER

Euro3000 Spanje (Service Center)
Av. Juan Carlos I nr. 18, planta 4 – puerta 13
03730 Javea (Alicante)
Spanje
info@euro3000.net

Social media